Delning och integritet

Kommentarer på delade sidor

Låt besökare kommentera, eller inte

Längst ner i delningsrutan öppnar eller stänger reglaget ”Kommentarer” (”Alla som kan se det får kommentera”) kommentarerna för samlingen eller föremålet. Det är samma inställning som ”Öppna” och ”Stängda” i kommentarsinställningarna.

Besökare kan titta på en delad sida utan konto. För att läsa och skriva kommentarer loggar de in; efteråt kommer de tillbaka till sidan.

Uppdaterad 1 november 2026