Kommentarer

Kommentarer på dina samlingar

Tillåt, stäng eller godkänn kommentarer

Dina standardinställningar

I Meddelanden trycker du på inställningsknappen (”Meddelandeinställningar”) högst upp. Under ”Kommentarer på mina föremål och samlingar” väljer du om kommentarer ska tillåtas och om du vill godkänna dem innan de visas. Dessa standardinställningar gäller om du inte väljer något annat för ett enskilt föremål eller en enskild samling.

För en enskild samling eller ett enskilt föremål

  1. Öppna dess kommentarer och tryck på inställningsknappen (”Kommentarsinställningar”) högst upp. Bara ägaren ser den.
  2. Under ”Kommentarer” väljer du ”Använd min standard”, ”Öppna” eller ”Stängda”.
  3. Under ”Godkännande” väljer du ”Använd min standard”, ”Jag godkänner varje kommentar” eller ”Publicera direkt”.
  4. Tryck på ”Spara”.

Godkänna kommentarer

Kommentarer som väntar på dig visar ”Godkänn” och ”Avvisa”. Bara godkända kommentarer är synliga för andra.

Uppdaterad 1 november 2026