Säkerhet
Blockera en medlem
Hindra någon från att kontakta dig
När du blockerar en medlem:
- kan ingen av er skicka meddelanden till den andra,
- kan medlemmen inte längre kommentera dina föremål och samlingar,
- är medlemmens meddelanden och kommentarer dolda för dig,
- visas medlemmens samlingar inte längre för dig i Utforska.
Medlemmen får inget besked om att du har blockerat hen.
Så blockerar du
- I en konversation: tryck och håll på ett av medlemmens meddelanden och välj ”Blockera …”.
- I en direktkonversation: tryck på namnet högst upp och välj ”Blockera …”.
- På en sida som medlemmen har delat: öppna menyn och välj ”Blockera …”.
Häva en blockering
I Meddelanden trycker du på inställningsknappen (”Meddelandeinställningar”). Scrolla till ”Blockerade medlemmar” och tryck på ”Häv blockering” bredvid medlemmen. Du kan också trycka på ”Häv blockering” i din konversation med medlemmen.
Anmäla en medlem
Om någon trakasserar dig eller bryter mot reglerna kan du anmäla personen: se ”Anmäla innehåll”. Du kan blockera hen samtidigt.