Wiadomości
Kopiowanie, usuwanie i ponowne wysyłanie wiadomości
Co daje dłuższe przytrzymanie wiadomości
Dotknij wiadomości i przytrzymaj ją, aby zobaczyć, co możesz z nią zrobić:
- Kopiuj tekst.
- Usuń: usuwa Twoją własną wiadomość.
- Usuń wiadomość: usuwa wiadomość innej osoby, jeśli pozwala na to Twoja rola w grupie.
- Zablokuj nadawcę.
Wiadomość nie została wysłana
Bez połączenia wiadomość pokazuje „Nie wysłano – dotknij, aby ponowić”. Dotknij jej, aby wysłać ją ponownie, albo wybierz „Odrzuć” w menu, które otwiera się po jej przytrzymaniu.