KolekcjeUsuwanie kolekcjiUsuń kolekcję, której już nie potrzebujeszOtwórz kolekcję, potem menu (trzy kropki) i wybierz „Ustawienia kolekcji”.Na samym dole wybierz „Usuń kolekcję” i potwierdź.Chcesz zachować kolekcję, ale ją ukryć? Ustaw ją zamiast tego jako prywatną, zobacz „Kto może widzieć Twoje kolekcje”.