Komentarze
Komentarze do Twoich kolekcji
Zezwalaj na komentarze, zamykaj je lub zatwierdzaj
Twoje ustawienia domyślne
W Wiadomościach dotknij przycisku ustawień („Ustawienia wiadomości”) na górze. W sekcji „Komentarze do moich obiektów i kolekcji” decydujesz, czy zezwalasz na komentarze i czy chcesz je zatwierdzać przed pokazaniem. Te ustawienia domyślne obowiązują, chyba że dla pojedynczego obiektu lub kolekcji wybierzesz inaczej.
Dla pojedynczej kolekcji lub obiektu
- Otwórz jej lub jego komentarze i dotknij przycisku ustawień („Ustawienia komentarzy”) na górze. Widzi go tylko właściciel.
- W sekcji „Komentarze” wybierz „Moje ustawienie domyślne”, „Otwarte” lub „Zamknięte”.
- W sekcji „Zatwierdzanie” wybierz „Moje ustawienie domyślne”, „Zatwierdzam każdy komentarz” lub „Publikuj od razu”.
- Dotknij „Zapisz”.
Zatwierdzanie komentarzy
Komentarze, które czekają na Ciebie, mają przyciski „Zatwierdź” i „Odrzuć”. Tylko zatwierdzone komentarze są widoczne dla innych.