Delen en privacy
Reacties op gedeelde pagina's
Laat bezoekers reageren, of niet
Onder in het deelvenster opent of sluit de schakelaar “Reacties” (“Wie het kan zien, mag reageren”) de reacties van de verzameling of het object. Het is dezelfde instelling als “Open” en “Gesloten” in de instellingen voor reacties.
Bezoekers kunnen een gedeelde pagina bekijken zonder account. Om de reacties te lezen en te schrijven, loggen ze in; daarna komen ze terug op de pagina.