Berichten
Berichten kopiëren, verwijderen en opnieuw versturen
Wat lang drukken op een bericht biedt
Houd een bericht ingedrukt om te zien wat je ermee kunt doen:
- Tekst kopiëren.
- Verwijderen: verwijdert je eigen bericht.
- Bericht verwijderen: verwijdert het bericht van iemand anders, als je rol in de groep dat toestaat.
- De afzender blokkeren.
Een bericht is niet verstuurd
Zonder verbinding toont een bericht “Niet verstuurd – tik om opnieuw te proberen”. Tik erop om het opnieuw te versturen, of kies “Weggooien” in het menu dat verschijnt als je het ingedrukt houdt.