Veiligheid
Een lid blokkeren
Voorkom dat iemand contact met je opneemt
Als je een lid blokkeert:
- kunnen jullie elkaar geen berichten meer sturen,
- kan het lid niet meer reageren op je objecten en verzamelingen,
- zijn de berichten en reacties van het lid voor jou verborgen,
- verschijnen de verzamelingen van het lid voor jou niet meer in Ontdekken.
Het lid krijgt geen melding dat je het hebt geblokkeerd.
Zo blokkeer je
- In een gesprek: houd een van de berichten van het lid ingedrukt en kies “… blokkeren”.
- In een direct gesprek: tik bovenaan op de naam en kies “… blokkeren”.
- Op een pagina die het lid heeft gedeeld: open het menu en kies “… blokkeren”.
Deblokkeren
Tik in Berichten op de instellingenknop (“Instellingen voor berichten”). Scrol naar “Geblokkeerde leden” en tik op “Deblokkeren” naast het lid. Je kunt ook op “Deblokkeren” tikken in je gesprek met het lid.
Een lid melden
Valt iemand je lastig of overtreedt iemand de regels, meld het lid dan: zie “Content melden”. Je kunt het tegelijk blokkeren.