Deling og personvern

Hvem som kan se samlingene dine

Privat, Bare via lenke og Offentlig

Du bestemmer for hver samling, og om du vil for hver gjenstand, hvem som kan se den:

Gjenstander og samlingen deres

For en gjenstand finnes det et fjerde valg, «Som samlingen»: gjenstanden følger det samlingen er satt til. En gjenstand med egen innstilling er likevel aldri mer synlig enn samlingen sin: i en samling som er Bare via lenke, vises en Offentlig gjenstand som Bare via lenke helt til du deler samlingen bredere.

Endre det

  1. Åpne samlingen eller gjenstanden og trykk på «Del».
  2. Under «Hvem som kan se det» velger du Privat, Bare via lenke eller Offentlig (eller, for en gjenstand, «Som samlingen»).

Oppdatert 1. november 2026