Deling og personvern

Kommentarer på delte sider

La besøkende kommentere, eller ikke

Nederst på delingsarket åpner eller stenger bryteren «Kommentarer» («Alle som kan se det, kan kommentere») kommentarene til samlingen eller gjenstanden. Det er den samme innstillingen som «Åpent» og «Stengt» i kommentarinnstillingene.

Besøkende kan se på en delt side uten konto. For å lese og skrive kommentarene der må de logge inn; etterpå kommer de tilbake til siden.

Oppdatert 1. november 2026