Meldinger
Kopiere, slette og sende meldinger på nytt
Hva et langt trykk på en melding gir deg
Trykk og hold på en melding for å se hva du kan gjøre med den:
- Kopier tekst.
- Slett: fjerner din egen melding.
- Fjern melding: fjerner en annens melding, hvis rollen din i gruppen tillater det.
- Blokker avsenderen.
En melding ble ikke sendt
Uten tilkobling viser en melding «Ikke sendt – trykk for å prøve igjen». Trykk på den for å sende den på nytt, eller velg «Forkast» i menyen du får med et langt trykk.