Samlinger

Slette en samling

Fjern en samling du ikke trenger lenger

  1. Åpne samlingen, deretter menyen (tre prikker), og velg «Innstillinger for samlingen».
  2. Velg «Slett samlingen» helt nederst, og bekreft.

Vil du beholde samlingen, men skjule den? Sett den til Privat i stedet, se «Hvem som kan se samlingene dine».

Oppdatert 1. november 2026