Kontoen din

Slette kontoen din

Forlat ordicio og ta med deg samlingene dine

  1. Åpne Konto og trykk på «Kontohjelp».
  2. Under «Slett kontoen din» trykker du på «Slett konto …».
  3. ordicio forteller hva du mister, og ber deg bekrefte. «Behold kontoen min» stopper når som helst.
  4. Bekreft at det er deg med ordicio-passordet ditt (og engangskoden, hvis du bruker en) for å fullføre slettingen.

Hvis kontoen din er knyttet til en Apple-ID, opphever ordicio den koblingen først.

Hvis du bare logger inn med Google, Apple eller Facebook, har du ikke noe ordicio-passord for det siste steget. Skriv til oss med «Kontakt brukerstøtte», så hjelper vi deg med å slette kontoen.

Oppdatert 1. november 2026