Kommentarer
Kommentarer på samlingene dine
Tillat, steng eller godkjenn kommentarer
Standardinnstillingene dine
I Meldinger trykker du på innstillingsknappen («Meldingsinnstillinger») øverst. Under «Kommentarer til gjenstandene og samlingene mine» velger du om du vil tillate kommentarer, og om du vil godkjenne dem før de vises. Disse standardinnstillingene gjelder med mindre du velger noe annet for en enkelt gjenstand eller samling.
For én samling eller gjenstand
- Åpne kommentarene og trykk på innstillingsknappen («Kommentarinnstillinger») øverst. Bare eieren ser den.
- Under «Kommentarer» velger du «Bruk standardinnstillingen min», «Åpent» eller «Stengt».
- Under «Godkjenning» velger du «Bruk standardinnstillingen min», «Jeg godkjenner hver kommentar» eller «Publiser med en gang».
- Trykk på «Lagre».
Godkjenne kommentarer
Kommentarer som venter på deg, viser «Godkjenn» og «Avvis». Bare godkjente kommentarer er synlige for andre.