Sikkerhet
Blokkere et medlem
Hindre noen i å kontakte deg
Når du blokkerer et medlem:
- kan ingen av dere sende meldinger til den andre,
- kan vedkommende ikke lenger kommentere gjenstandene og samlingene dine,
- er meldingene og kommentarene til vedkommende skjult for deg,
- vises ikke samlingene til vedkommende lenger for deg i Utforsk.
Vedkommende får ikke vite at du har blokkert dem.
Slik blokkerer du
- I en samtale: trykk og hold på en av meldingene til vedkommende og velg «Blokker …».
- I en direktesamtale: trykk på navnet øverst og velg «Blokker …».
- På en side vedkommende har delt: åpne menyen og velg «Blokker …».
Oppheve blokkeringen
I Meldinger trykker du på innstillingsknappen («Meldingsinnstillinger»). Bla ned til «Blokkerte medlemmer» og trykk på «Opphev blokkering» ved siden av medlemmet. Du kan også trykke på «Opphev blokkering» i samtalen din med vedkommende.
Rapportere et medlem
Hvis noen trakasserer deg eller bryter reglene, kan du rapportere vedkommende: se «Rapportere innhold». Du kan blokkere samtidig.