Jakaminen ja yksityisyys

Kuka voi nähdä kokoelmasi

Yksityinen, Vain linkillä ja Julkinen

Päätät jokaisen kokoelman ja halutessasi jokaisen esineen kohdalla, kuka voi nähdä sen:

Esineet ja niiden kokoelma

Esineellä on neljäs vaihtoehto, ”Sama kuin kokoelmalla”: esine noudattaa kokoelman asetusta, oli se mikä tahansa. Esine, jolla on oma asetuksensa, ei silti koskaan näy laajemmin kuin kokoelmansa: Vain linkillä -kokoelmassa julkinen esine näkyy vain linkillä, kunnes jaat kokoelman laajemmin.

Asetuksen muuttaminen

  1. Avaa kokoelma tai esine ja napauta ”Jaa”.
  2. Valitse kohdassa ”Kuka voi nähdä sen” Yksityinen, Vain linkillä tai Julkinen (tai esineelle ”Sama kuin kokoelmalla”).

Päivitetty 1. marraskuuta 2026