Jakaminen ja yksityisyys

Kommentit jaetuilla sivuilla

Anna vierailijoiden kommentoida tai älä

Jakonäkymän alareunan ”Kommentit”-kytkin (”Kuka tahansa, joka näkee sen, voi kommentoida”) avaa tai sulkee kokoelman tai esineen kommentoinnin. Se on sama asetus kuin kommenttiasetusten ”Avoin” ja ”Suljettu”.

Vierailijat voivat katsoa jaettua sivua ilman tiliä. Lukeakseen ja kirjoittaakseen sen kommentteja he kirjautuvat sisään, minkä jälkeen he palaavat sivulle.

Päivitetty 1. marraskuuta 2026