Deling og privatliv

Hvem kan se dine samlinger

Privat, Kun via link og Offentlig

Du bestemmer for hver samling, og hvis du vil for hver genstand, hvem der kan se den:

Genstande og deres samling

For en genstand er der et fjerde valg, “Som samlingen”: Genstanden følger det, samlingen er sat til. En genstand med sin egen indstilling er dog aldrig mere synlig end sin samling: I en samling, der er Kun via link, ses en Offentlig genstand som Kun via link, indtil du deler samlingen bredere.

Sådan ændrer du det

  1. Åbn samlingen eller genstanden, og tryk på “Del”.
  2. Under “Hvem kan se det” vælger du Privat, Kun via link eller Offentlig (eller “Som samlingen” for en genstand).

Opdateret 1. november 2026