Deling og privatliv
Kommentarer på delte sider
Lad besøgende kommentere, eller lad være
Nederst på delingsarket åbner eller lukker kontakten “Kommentarer” (“Alle, der kan se det, må kommentere”) for kommentarerne til samlingen eller genstanden. Det er den samme indstilling som “Åben” og “Lukket” i indstillingerne for kommentarer.
Besøgende kan se en delt side uden en konto. For at læse og skrive kommentarer til den skal de logge ind; bagefter kommer de tilbage til siden.