Beskeder
Kopiere, slette og sende beskeder igen
Hvad et langt tryk på en besked tilbyder
Tryk og hold på en besked for at se, hvad du kan gøre med den:
- Kopiér tekst.
- Slet: fjerner din egen besked.
- Fjern besked: fjerner en andens besked, hvis din rolle i gruppen tillader det.
- Bloker afsenderen.
En besked blev ikke sendt
Uden forbindelse viser en besked “Ikke sendt – tryk for at prøve igen”. Tryk på den for at sende den igen, eller vælg “Kassér” i menuen for langt tryk.