Samlinger

Slette en samling

Fjern en samling, du ikke længere har brug for

  1. Åbn samlingen, derefter menuen (tre prikker), og vælg “Indstillinger for samlingen”.
  2. Vælg “Slet samling” helt nederst, og bekræft.

Vil du beholde samlingen, men skjule den? Sæt den i stedet til Privat, se “Hvem kan se dine samlinger”.

Opdateret 1. november 2026