Din konto

Slette din konto

Forlad ordicio, og tag dine samlinger med dig

  1. Åbn Konto, og tryk på “Kontosupport”.
  2. Under “Slet din konto” trykker du på “Slet konto…”.
  3. ordicio fortæller, hvad du mister, og beder dig bekræfte. “Behold min konto” stopper når som helst.
  4. Bekræft, at det er dig, med din ordicio-adgangskode (og engangskode, hvis du bruger en) for at gennemføre sletningen.

Hvis din konto er knyttet til et Apple-id, tilbagekalder ordicio først den tilknytning.

Hvis du kun logger ind med Google, Apple eller Facebook, har du ingen ordicio-adgangskode til det sidste trin. Skriv til os med “Kontakt support”, så hjælper vi dig med at slette kontoen.

Opdateret 1. november 2026