Sikkerhed
Blokere et medlem
Forhindr nogen i at kontakte dig
Når du blokerer et medlem:
- kan ingen af jer skrive beskeder til den anden,
- kan medlemmet ikke længere kommentere dine genstande og samlinger,
- er medlemmets beskeder og kommentarer skjult for dig,
- vises medlemmets samlinger ikke længere for dig i Udforsk.
Medlemmet får ikke at vide, at du har blokeret det.
Sådan blokerer du
- I en samtale: Tryk og hold på en af medlemmets beskeder, og vælg “Bloker …”.
- I en direkte samtale: Tryk på navnet øverst, og vælg “Bloker …”.
- På en side, medlemmet har delt: Åbn menuen, og vælg “Bloker …”.
Fjerne en blokering
I Beskeder trykker du på indstillingsknappen (“Indstillinger for beskeder”). Rul ned til “Blokerede medlemmer”, og tryk på “Fjern blokering” ved siden af medlemmet. Du kan også trykke på “Fjern blokering” i din samtale med medlemmet.
Anmelde et medlem
Hvis nogen chikanerer dig eller bryder reglerne, så anmeld vedkommende: se “Anmelde indhold”. Du kan blokere medlemmet samtidig.